Rezervari: 0752 294 168 sau onlineREZERVA ACUM

Evenimente

Tabara de Tango, Constelatii, Dezvoltare personala editia a III-a

Data: 23/10/2014 - 26/10/2014
Ora: 16:00 - 12:00

Dragii nostri, datorita voua, a entuziasmului vostru am hotarat sa continuam acest eveniment si iata-ne ajunsi la a III- a editie a taberei TYC.
Pentru ca ne-am simtit foarte bine in ambele editii si pentru ca am avut un feedback bun din partea voastra, ne-am propus sa repetam experienta de data asta la munte in statiunea Cheia, unde ne vom bucura de aerul curat, de prieteni si relaxare.
Din meniul taberei, la fel ca data trecuta, vom avea cursuri de dans (Tango, Salsa, Merengue, Bachata), constelatii de familie, dezvoltare personala si pentru cei interesati o mica initiere in arta meditatiei de dimineata.
Vor fi 4 zile pline de dans, distractie, cunostinte noi, surprize si relaxare.  Asteptam inscrierile voastre pana pe 20 octombrie 2014. Mai jos gasiti toate detaliile legate de tabara. Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.
De asemenea suntem deschisi la sugestiile voastre. Activitatile si petrecerile sunt incluse in pret. Cu bautura in schimb, va trebui sa se descurce fiecare, dupa pofta si posibilitati! 🙂
V-am atasat si link-ul cu tabara:
Multumesc,
Corina Petrescu
Dance Teacher/Coreographer/Dancer
0723727972